«Розумний» годинник від Apple буде відстежувати, як довго користувач миє руки

Компанія Apple проводити конференцію для розробників WWDC 2020, на якій представила нові версії своїх операційних систем. Однією з них стала нова watchOS 7, призначена для "розумних" годинників компанії.

Об этом сообщает Компромат

Однією з нових функцій операційної системи стало відстеження того, як довго користувач миє руки. Так, пристрій сам зрозуміє, що користувач почав намилювати руки, і засіче 20 секунд, протягом яких необхідно проводити цю процедуру. Особливо актуальна ця функція під час пандемії коронавірусу, один із способів зупинити поширення якого — ретельно мити руки.

Крім того, Apple Watch тепер будуть відслідковувати сон користувача. Їх можна буде запрограмувати на певний час відходу до сну і пробудження. При наближенні до передбачуваного часу засинання, годинник буде переводити свій дисплей в сплячий режим, і буде сприяти розслабленню користувача. У час же, коли йому необхідно вставати, Apple Watch будуть будити користувача.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Отримав оновлення і додаток для відстеження активності. Тепер він отримав назву Fitness. Розробники навчили його визначати, що користувач почав танцювати і записувати це як активність. Цікаво, що гаджет зможе засікти як рухи всім тілом, так і окремо нижньою або верхньою його частиною.

Джерело статті: “https://dt.ua/TECHNOLOGIES/rozumniy-godinnik-vid-apple-bude-vidstezhuvati-yak-dovgo-koristuvach-miye-ruki-351772_.html”