Судитимуть водійку, яка п’яна сіла за кермо та збила чотирьох дітей


  • Марія ЛЄХОВА
  • 0
  • 0
  • 0

  • Аварія сталася в червня місяці у Калинівському районі. У ній постраждали четверо дітей віком від 4 до 8 років. Правоохоронці закінчили досудове розслідування та направили документи до суду.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Об этом сообщает FLB

— До суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частино 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження), — йдеться у повідомленні. — Досудовим розслідуванням установлено, що жителька одного з сіл Вінниччини, перебуваючи в нетверезому стані, сіла за кермо легкового автомобіля та, не впевнившись у безпеці руху, здійснила наїзд на чотирьох малолітніх дітей, внаслідок чого одна дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Жінка увесь цей час перебувала під цілодобовим домашнім арештом. Якщо суд доведе її вину, вона може сісти за ґрати.

15 червня у селі Слобідка Калинівського району 32-річна місцева жителька, нагадаємо, здавала на зад та наїхала на чотирьох дітей, які грались біля сусідського подвір’я.

— Потерпілих дітей віком 4, 6, 7 та 8 років каретою швидкої допомоги з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано у Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню. Найстарший з травмованих хлопчиків з відкритою черепно-мозковою травмою та політравмою знаходиться у травматичній комі, — повідомляли тоді у поліції.

Деталі про цю аварію ми писали у матеріалах:

П’яна жінка на «ВАЗ» в’їхала у чотирьох маленьких діток, які гралися на узбіччі

Наїзд на дітей у Калинівському районі: стали відомі нові деталі аварії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/Kryminal/suditimut-vodiyku-yaka-pyana-sila-za-kermo-ta-zbila-chotiroh-ditey-11138113.html”