Трамп має намір узяти участь у наступному раунді очних дебатів, незважаючи на те, що хворіє на COVID-19 – штаб

Президент США Дональд Трамп, який захворів на COVID-19, планує взяти участь у другому раунді очних теледебатів з іншим кандидатом у президенти – колишнім віцепрезидентом Джо Байденом. Про це спікер передвиборчого штабу Трампа Тім Муртаг повідомив Fox News 6 жовтня.

Об этом сообщает DEDAL

Телеканал зазначає, що коментар спікера штабу пролунав за кілька годин після того, як Трамп повернувся з госпіталю в Білий дім.

29 вересня республіканець Трамп і демократ Байден провели перший із трьох раундів дебатів кандидатів у президенти. Другий раунд відбудеться 15 жовтня в Маямі (штат Флорида), а третій – у Нешвіллі (штат Теннессі) 22 жовтня, випливає з розкладу дебатів.

Трамп 2 жовтня повідомив, що в нього і першої леді Меланії підтвердили COVID-19. Раніше коронавірус виявили в радниці президента Гоуп Гікс. Президент планував залишатися в Білому домі під час лікування, але до вечора його госпіталізували. У ніч на 6 жовтня Трамп повернувся в Білий дім.

Політики говорили про результати своєї роботи, призначення судді Верховного суду США, пандемію коронавірусної інфекції COVID-19, економіку, расові питання й насильство в американських містах, про захист виборчого процесу. Опитування CBS News засвідчило, що переможцем дебатів Байдена вважає 48% глядачів, Трампа – 41%.

Байдена після дебатів протестували на COVID-19, він не захворів.

Вибори президента США відбудуться 3 листопада.

Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/worldnews/tramp-maje-namir-vzjati-uchast-v-nastupnomu-raundi-ochnih-debativ-nezvazhajuchi-na-te-shcho-hvorije-covid-19-ndash-shtab-1521728.html”