«Слуга народу» Валерій Колюх під час засідання Ради бронював готель у Домінікані

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради "слуга народу" Валерій Колюх голова підкомітету з питань науки та інновацій Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, обраний у 92-му окрузі в Київській області) вів листування про готелі для відпочинку.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

На фото: "слуга народу" Валерій Колюк разом з президентом Володимиром Зеленським

"6750 вже)))" — пишуть "слузі народу".

"Ого" — відповідає Колюх. І отримує посилання на готель у Домініканській республіці — "Catalonia Bavaro Beach"

"Валєра, вибираємо рик… Вам бронювати? … Єгипет зростає теж", — пишуть Колюху.

"Бронюйте" — відповідає він.

Нагадаємо, у жовтні минулого рок в об’єктив фотографа видання "Букви" потрапило листування нардепа Богдана Яременка (одружений чоловік, у якого є двоє дітей) на пленарному засіданні листувався в онлайн-мережі знайомств і запитував у повії про "умови зустрічі". "Букви" опублікували фото листування з текстом: "Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний — табу. Година — 100 доларів. Дві години — 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна".

Яременко після цього заявив, що спеціально спровокував журналістів, а листування було постановкою. Він також сказав, що йому телефонувала дружина, яка йому "подякувала".

Пізніше депутат заявив, що публікувати фото листування — це "не журналістика, а ідіотизм". Після цього видання оприлюднило ще одне листування нардепа з дівчатами