Важливе за вчора. Найцікавіші новини 10 січня, які ви могли пропустити


  • Марія ЛЄХОВА
  • 0
  • 1
  • 147

  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 10 січня.
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Колишня велич: ТОП-7 замків та палаців нашої області, які варто відвідати

Вінниччина — лідер за кількістю історичних та археологічних пам’яток. Попри те, що частину величних споруд було знищено в різні історичні періоди, але все ж чимало спадщини збереглося. Зібрали для вас добірку замків та палаців Вінницької області, які варто побачити.

Об этом сообщает DEDAL

На Різдво на Тяжилові обкрадали під’їзди. Шукають жінку та двох дітей (ВІДЕО)

У Вінниці камери відеонагляду зафіксували жінку та двох дітей. Одна дитина виносить з ліфта самокат, після чого вони тікають.

ВІН І ВОНА: Як розгойдати сексуальність чоловікам і жінкам?

Можна бути гарним (зовнішньо) чоловіком або жінкою і отримувати повний ігнор від протилежної статі. Можна бути «так собі» і купатися в компліментах та увазі. Вся фішка в сексуальності, це як запах, на який звір біжить.

На Соборній вінничани протестували проти підвищення тарифів. Чи підтримуєте?

Сьогодні, 10 січня, близько півдня у центрі Вінниці понад сотня містян вийшла на мітинг проти підвищення тарифів. Мітингувальники розійшлися, але скликають всіх 24 січня. Чи підтримуєте скасування плати за доставку газу, зниження ціни на газ та електроенергію?

Вінничани, які побували у «Світському житті». ТОР-5 випусків проекту Катерини Осадчої

Багато вінничан стали зірками вітчизняного шоу-бізнесу і головними героями світської хроніки Катерини Осадчої. ТОР-5 випусків проекту з нашими земляками ми покажемо у цій публікації.

Джерело статті: “https://vn.20minut.ua/Podii/vazhlive-za-vchora-naytsikavishi-novini-10-sichnya-yaki-vi-mogli-propu-11191178.html”