«Вітя, де гроші?» — Медведчук має заплатити видавництву «Віват» майже 300 тисяч у «справі Василя Стуса»

Київський апеляційний суд постановив стягнути з кума Путіна і нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука близько 300 тисяч гривень на користь видавництва "Віват" у судовому процесі, ініційованому ним самим щодо книги Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса".

Про це повідомив Вахтанг Кіпіані у Facebook, коментуючі рішення суду від 1 серпня.

"Можна вічно дивитись на три речі – як співають птахи, як тече Дніпро і… як Медведчук програє суди.

Апеляційний суд вирішив, що колишній адвокат поета і дисидента Василя Стуса має компенсувати коло 300 тисяч гривень видавництву Vivat витрати на судовий процес, ініційований ним самим. Раніше апеляційний суд постановив закрити справу і повернути мені 780 гривень судового збору. Вітя, де гроші?" — написав Кіпіані.

"Стягнути з ОСОБА_1 (Медведчук – ред.) на користь ТОВ "Віват" судовий збір за подання апеляційної скарги у розмірі 2305 гривень 20 коп.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь ТОВ "Віват" витрати на правничу допомогу та витрати, пов’язані з розглядом справи у суді першої інстанції у розмірі 295 тисяч 772 гривні 17 коп." — йдеться у рішенні суду.

Повідомляється, що додаткова постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дня її прийняття та може бути оскаржена до Верховного Суду протягом 30 днів.