На кордоні з Молдовою відкрили офіс «Стоп корупції»

Жителі Могилева-Подільського на Вінниччині тепер можуть завітати до регіонального офісу Всеукраїнської громадської організації «Стоп корупції». З червня місцевий відокремлений підрозділ облаштував свій офіс. Про це повідомив голова Могилів-Подільського осередку організації Валерій Следь. Офіс ВГО "Стоп корупції" у Могилеві-Подільському. Фото: СтопКор

Нещодавно відкритий офіс «Стоп корупції» на Вінниччині розташований за адресою: м.Могилів-Подільський, вулиця Володимирська, 1. Двері антикорупціонерів відчинені з понеділка до п’ятниці з 09.00 до 16.00.

Об этом сообщает ПОЛИТМИКС

Місцеві активісти повідомили також телефон для звернень: +380985471973

«Громадяни звертаються з питаннями, які стосуються земельних відносин, автотранспортних перевезень пасажирів, з освітніми проблемами. Поки що ці напрямки є головними. Що буде далі — побачимо», — прокоментував Валерій Следь перші результати роботи стаціонарного офісу.

Фото: СтопКор Зазначимо, ВГО «Стоп корупції» створена для протидії і запобігання проявам корупції на всіх рівнях: від побутової — до корупції в державних органах.

Громадська організація налічує 86 відокремлених підрозділів у різних регіонах України. Регіональний осередок у Могилеві-Подільському урочисто відкрили у травні 2021 року.

Читати також: Активісти б’ють на сполох: Тернопіль перетворюють на смітник «Морозе та Макаренку, звільніть прибережну зону!» – на столичних Осокорках громада звернулася до елітного забудовника Поділитись

Джерело статті: “https://stopcor.org/na-kordoni-z-moldovoyu-vidkryly-ofis-stop-korupcziyi/”