Літній відпочинок правоохоронців забезпечує профспілка поліції Донеччини

Територія відпочинку в селищі Урзуф відкрила двері для правоохоронців 1 червня. За цей час базу відвідали близько 200 поліцейських та членів їх сімей. Аби відпочинок пройшов комфортно та з максимальною користю для здоров’я, силами профспілки та ГУНП в Донецькій області на території бази створено два майданчики: спортивний та дитячий.

Об этом сообщает АРМС ДАТА


Багатофункіональний майданчик для зайняття міні-футболом, волейболом, баскетболом та великим тенісом розташований на території відпочинку в селищі Урзуф. На ньому займаються спортом поліцейські та їхні діти, а також проводять спортивні змагання.

Майданчик дає змогу працівникам поліції підтримувати фізичну форму у відпустці, а також залучати до здорового способу життя і спорту своїх дітей.

Цього року завершено реконструкцію спортмайданчика та асфальтного покриття на території відпочинку, а також побудовано сучасний дитячий майданчик.

Окрім того, кожен рік під час літнього відпочинку профспілка запроваджує поїздки до аквапарку, який розташований у Бердянську, та до Форест-Парку в Великоанадольському лісі.

Відпочинок правоохоронців проходить з дотриманням всіх карантинних умов.

Поділитись

Джерело статті: “https://stopcor.org/litnij-vidpochynok-pravoohoroncziv-zabezpechuye-profspilka-policziyi-donechchyny/”