путінський патрушев заявив про підготовку Заходу до відкритого збройного конфлікту з рф

Секретар радбезу рф микола патрушев звинуватив країни Заходу у підготовці до відкритого збройного протистояння з росією.

"Події навколо України показують, що західники намагаються балансувати на межі між гібридними діями та відкритим збройним конфліктом з нашою країною, до якого вони не припиняють готуватися", — цитує сказане патрушевим у п’ятницю на зустрічі секретарів Рад безпеки країн Шанхайської організації співробітництва (ШОС) пропагандистський interfax.ru.

патрушев також звинуватив США «в організації провокацій, зокрема на Запорізькій АЕС», переклавши відповідальність за вірогідну техногенну катастрофу на Вашингтон, Лондон та «їхніх поплічників».

патрушев вчергове повторив пропагандистську мантру, яку агресор використовує з часій Майдану про те, що мовляв росія бореться «з київським режимом, який незаконно прийшов до влади за підтримки Заходу».

Нагадаэмо, 24 лютого 2022 року росія розв’язала проти України повномасштабне вторгнення під гаслами «денаціоналізаціїї» та «демілітаризаціїї», а по факту знищення українців.