Кріс Еванс знайшов «дівчину своєї мрії»

Кріс Еванс, світову популярність якому принесла роль Капітана Америки у кінематографічному всесвіті Marvel, вирішив нарешті зав’язати з холостяцьким життям і на п’ятому десятку почав придивлятися місця для проведення літнього весілля.

Знаменитість вирішив узаконити свої стосунки з 25-річною португальською актрисою Альбою Баптістою, повідомляє RadarOnline.com.

Еванс, який мало не став володарем звання найсексуальнішого чоловіка у світі за версією People, називає Альбу дівчиною мрії та готовий пов’язати з нею своє життя, кажуть близькі до пари джерела.

За словами інсайдерів, все готове для романтичної церемонії цього літа в рідному для Еванса штаті Массачусетс, де він живе з Баптістою з минулого року.

«Кріс дуже прив’язаний до ідеї одружитися там, де він виріс. Вони шукають місця в Конкорді, Мартас-Він’ярді та нинішньому лідері Кейп-Коді, де він провів дитинство, і йому подобається ідея весілля на піску», — розповіло журналістам джерело.

За інформацією таблоїда, пара хоче одружитися наприкінці літа і вже визначилася зі списком гостей, суттєво його скоротивши. У ньому залишилися лише родичі та близькі друзі з обох боків.

«Він не може дочекатися, коли зробить Альбу своєю дружиною», — додав друг Еванса.