Адель затіяла грандіозну перебудову особняка, який вона купила у Сильвестра Сталлоне

Адель купила у голлівудського актора Сильвестра Сталлоне за 58 мільйонів доларів його особняк. І розпочала грандіозну перебудову.

Про це пише Daily Mail.

На фото, зроблених журналістами, видно, що Адель буквально випатрала будинок у Беверлі-Гіллз, повністю знесла другий поверх і залишила недоторканим лише басейн зі статуєю Роккі. А ось статую гравця у поло співачка прибрала.

Адель вирішила зробити грандіозний ремонт в особняку з 8 спальнями та 12 ванними кімнатами, який купила в іпотеку.

Особняк Сильвестра Сталлоне співачка купила за 58 мільйонів доларів, удвічі дешевше, ніж за будинок планував виручити сам актор. Спочатку він хотів за будинок 110 мільйонів, потім ціну було знижено до 80. Але вона взяла кредит у 38 мільйонів доларів, тому тепер найближчі 30 років їй доведеться виплачувати банку по 227 тисяч доларів на місяць, щоб його погасити.

Ця сума включає високі податки на нерухомість для анклаву знаменитостей та п’ятивідсоткову процентну ставку, що є великою сумою навіть для співачки, власний капітал якої становить 183 мільйони доларів.

Будівельники побудували великий одноповерховий будиночок на колесах як тимчасову базу, поки завершують роботи, які, схоже, далекі від завершення.Роботи виконує знаменита будівельна компанія Valle Reinis, заснована будівельниками розкішних будинків Браяном Валле і телевізійним актором Робом Рейнісом. Дружина Роба — Зої Вінклер Рейніс — найкраща подруга Кім Кардаш’ян, яка назвала Зої однією зі своїх найближчих подруг.

Колишній маєток Слая Сталлоне є одним із найбільших у Беверлі-Парку, його площа становить 3,6 акра, а з вікон відкривається чудовий вид на місто. Це закритий район, де проживають знаменитості.

Втім, величезний будинок, куплений у Сталлоне, не перший у портфелі Адель. Раніше вона вже купила три будинки подешевше в Беверлі-Гіллз.

Перший будинок із чотирма спальнями вона придбала за 8,4 мільйона доларів у 2016 році. Другий — з п’ятьма спальнями, — вона купила у 2019 році, а третій — з чотирма спальнями та баскетбольним майданчиком, Адель придбала за 10 мільйонів доларів у 2021 році.